If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Зсравейте колеги искам да попитам селения голд или 20к количката ми е 1.4 тс 97г на 206000 км и ако някой знае къде в пловдив е най благоприятна ценичката че нали знаете в тази криза ........ мерси предварително
sigpicлуди алфи 1.4 т.с 103hp на газ обикновенна газова brc
за мен са едни и същи ама ся ще ме нападнат и ще кажат 20к колко по добро е .. а то си е 1:1 и 2-те не държат на температура .. ама ако си я караш нормално колата и наливно да сложиш все тая .. иначе по темата :което и да избереш няма да сбъркаш.. Пак казвам ако колата се кара разумно .. и маслото се смени на 8000км
alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
да 5в50 е по добре от тия масла .. и е съвсем малко по скъпо .. Не съм го ползвал но като гледам вискозитетите .. излиза че ще е супер пък и се води уж по ново (май)
alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
Мерси колеги за мненията но пак си ваех голд пък ще видим каквото стане дано е за добро а за филтъра щях да забравя имали някаква разлика между по големичкия и по мъничкия за масленния става въпрос като големина???????
sigpicлуди алфи 1.4 т.с 103hp на газ обикновенна газова brc
а с 20К няма ли да си ги покаже ? не че се заяждам просто нека някой да обясни ква е разликата ... щото имам 2 туби в къщи и от 2те масла и на течливост са абсолютно едни и същи (пробвал съм ги във фризера хахаха ) само цвета може би малко се различава иначе разлика не намирам никаква ..... Докато разликата с Рейсинг е огромна
Нямам наблюдения над тия 2 масла (аз никога няма да си ги сипя в колата). Но 146 със сигурност се кара по нормален начин и затова си наливай 20к и това е.
И няма смисъл пак да се почва темата кое е най-хубавото масло.Няма смисъл.
Колега налей си това което теб те устройва. Като цена качество.
Зсравейте колеги искам да попитам селения голд или 20к количката ми е 1.4 тс 97г на 206000 км и ако някой знае къде в пловдив е най благоприятна ценичката че нали знаете в тази криза ........ мерси предварително
За летния период Yacco VX300 15W50 тествано е вече на моята кола на която имам инсталиран уред за налягането на маслото и смея да твърдя че държи по добро налягане от Селенията 10W60.Сега някои ще вземат и да ме хулят но това е истината.А знаеш лятото какви адски горещини настават във Пловдив.Просто тоя Gold ako не си го налял,по добре го подари на някои които кара Лада или Москвич.Това лято пак ще карам със същото масло.
Comment